Nevşehir'de bölgenin önemli besi çiftliklerinden Dursunlar Besi Çiftliği yaklaşan kurban bayramı öncesinde kurbanlık satışları tüm hızıyla sürüyor.

Nevşehir'in Cevher Dudayev mahallesi Dr. Sadık Ahmet caddesi hayvan pazarı yanında faaliyet gösteren Dursunlar Besi Çiftliği yaklaşan kurban bayramı öncesinde kurbanlık satışlarının yoğun bir şekilde sürdüğü ifade edildi.

ETLERİMİZ KALİTELİ VE LEZZETLİ

Kurbanlık satışları hakkında bilgiler veren işletme sahibi Osman Dursun, "Hayvanlarımız çiftliğimizde kendi doğal besilerimiz ile beslenmektedir. Küçükbaş kurbanlıklarımızı Canlı kg satıyoruz. Küçükbaş canlı kilosu 260 TL. Kurbanlık hayvanlarımızı sattıktan sonra tüm işlemlerini kendimiz yapıyoruz. Vatandaşın gözünün önünde hayvanlarını kesip, etlerini parçalıyor buradan memnun bir şekilde uğurluyoruz. Detaylı bilgi almak isteyen müşterilerimiz ise bizlere 0 534 223 27 03 numaralı telefondan da ulaşabilir. Şimdiden tüm halkımızın ve müşterilerimizin Kurban Bayramlarını kutluyoruz.” dedi..

KURBANLIK TÜM İŞLEMLER ÇİFTLİKTE GERÇEKLEŞİYOR

Nevşehir'de Kurban satışlarında ve Kurban kesimlerinde liderliğini yapan Dursunlar Besi Çiftliği kurbanlıkları görmek için kurban bayramı öncesi müşterilerini çiftliklerine davet ediyorlar.

Hijyenik şartlar altında, Kurban edilecek hayvana acı ve eziyet çektirmeden, kıble yönünde tekbirler getirerek İslami ölçülere uygun şekilde kesilmektedir.

Nevşehir'de Kurbanlıklar Dursunlar Besi Çiftliği’nden alınır...

Dursunlar besi çiftliği canlı hayvan alım satımı adaklık ve kurbanlık bulunur.

Küçükbaş canlı kilosu 260 TL.

Dursunlar Besi Çiftliği

0 534 223 27 03
 Osman DURSUN

Adres: Cevher Dudayev Mahallesi Dr. Sadık Ahmet caddesi Hayvan pazarı yanı NEVŞEHİR

Editör: İbrahim UYSAL