Milli Eğitim Bakanlığına bağlı, öğrenci ve velilerin merakla bekledikleri Özel Öz Kapadokya Matematik Özel Öğretim Kursu Güzelyurt Mahallesi Erenler Caddesi No:6 adresinde açıldı. Öğrencilerin matematik üzerine ihtiyaçlarını karşılayacak olan merkez tek ders üzerine oldukça iddialı. 9, 10, 11 ve 12. Sınıf öğrencilerinin yazılı, deneme, YGS ve LYS sınavlarında matematik dersinde başarıyı yakalayacaklarını söyleyen Kurs Kurucusu Emekli Öğretmen Emine YOLVEREN;
“Öğrencilerimizin en çok zorlandıkları ve en çok desteğe ihtiyaç duydukları dersin matematik dersi olduğunu görünce onların ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir kurum açmaya karar verdik. Aldığımız duyumlar öğrencilerin destek almak amacıyla bu işi kaçak yapan kurumlardan ya da lisansı olmayan kişilerden özel ders aldıkları üzerine olunca öğrenci ve velilerin yasağa yönelmesinin doğru olmayacağını düşünerek Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Özel Öz Kapadokya Matematik Özel Öğretim Kursunu açmaya karar verdik. Kurumumuz tamamen Milli Eğitim Bakanlığının vermiş olduğu ruhsatla çalışmakta ve her türlü denetim, izleme Bakanlığımızca yapılmaktadır. Dersler kurumumuzun kadrolu öğretmenlerince verilecek olup ve yine kurumumuzca öğrenciler takip edilecektir. Amacımız sadece matematik dersi anlatmak olmayıp ders sonrasında verdiğimiz ödevlerin takibi de kurumuzca yapılacaktır. Matematik sadece konu anlatımı ile öğrenilmez. Öğrencilerimizin en çok yaptıkları yanlış budur. Öğrencilerimiz konu anlatımlı kitaplar ya da özel ders alarak konu dinlemektedirler. Esas olan öğrencilerin o konu ile ilgili bolca soru çözmesidir. Böylece konular pekişmekte kalıcı öğrenme sağlanmaktadır. Öğrencilerimize ders anlatımlarının dışında öğrencimizin anlamadığı konularda birebir konu anlatımı da yapılacaktır.  Özel Öğretim Kursları 4 Ağustostan itibaren tek ders verebilecek bir kurum haline gelmektedirler.

NEVŞEHİR’DE LİSELİLERE KURS VEREBİLECEK BAŞKA KURUM YOK…
Veli ve öğrencilerimizden tek isteğimiz kendilerine “biz bütün dersleri veriyoruz” diyen kurumlara itibar etmemeleridir. Çünkü Milli Eğitim Bakanlığımızın bu konudaki tavrı nettir ve bu şekilde eğitim vermeyi planlayan kurumlara kesinlikle fırsat verilmeyecektir. Bu açıdan veli ve öğrencilerimizin mağdur olmaması için kayıt yaptıracakları kurumların Milli Eğitim Bakanlığı onaylı ruhsatları olup olmadığına, kurs program onaylarına mutlaka bakmalarını, ruhsatı olmayan kurumlara kesinlikle itibar etmemelilerini istemekteyiz.
Öğrenciler hepimizin, onların başarısı milletimizin başarısıdır. Elimizden gelenin en iyisini yaparak onların başarılarına başarı katmayı amaçlıyoruz.
Matematik dersi konusunda iddialı olduklarını artık özel derse ihtiyaç duyulmayacağını belirten Emine YOLVEREN kurumsal olarak;
Takviye ders
Öğrenci rehberliği
Veli-Öğrenci-Öğretmen diyalogu
Konu konu öğrenci takibi
Öğrencinin eksik kaldığı konuda birebir konu anlatımı
Deneme sınavları
Sosyal faaliyetler yapacaklarını belirterek, son olarak kurumumuzu görmek ve tanımak isteyen, öğretmenlerimizle tanışmak isteyen veli ve öğrencilerimizi kurumumuza beklediklerini belirtmiştir.
Özel Öz Kapadokya Matematik Özel Öğretim Kursu iletişim Hattı: 0541 680 00 50