Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Nevşehir İl Müdürü Mehmet Baltacı İl Müdür Yardımcısı Turan TAŞ ile birlikte, Ertaş Grup ve Blok Bims Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertaş'ı ziyaret ederek fabrikanın çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Yüksek istihdam oranına sahip ve düzenli prim ödeyen işverenlerin, gelişmiş ekonomilerin olmazsa olmazı olduğu belirten İl Müdürü Baltacı, teşekkür belgesi almaya hak kazanan Blok Bims AŞ. Fabrikasının sosyal güvenlik hak ve yükümlülüklerinin öneminin bilincinde olduğunu sözlerine ekledi.

Ertaş Grup ve Blok Bims Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertaş'a düzenli prim ödedikleri için teşekkür eden İl Müdürü Baltacı, "Kısa ve uzun vadede kazançlı olan siz olacaksınız, kurumsal olmanın ilk adımı devlete olan mali hak ve yükümlülüklerin eksiksiz ve zamanında yerine getirilmesidir" dedi.

Ziyaretlerinden dolayı SGK İl Müdürü Baltacı’ya teşekkür eden Ertaş Grup ve Blok Bims Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertaş da, SGK’nın bu uygulamalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek yapılan bu ziyaretten ve işyeri adına verilen teşekkür belgesinden dolayı teşekkür etti.

Sanayici İş İnsanı Musa Ertaş konuşmasının devamında;" Bizler Sanayiciler olarak gece gündüz demeden ülkemizin üretimine, ihracatına ve istihdamına katkı için var gücümüzle çalışıyoruz. Her zaman ‘nasıl bir kişiye daha iş kapısı açarız’ diye çalışmalar yapıyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” diye konuştu.

Ziyarette Ertaş Grup ve Blok Bims Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ertaş ve NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş'ta hazır bulundu.