AK Parti'de aday tanıtım toplantısı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın salona gelişiyle başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart 2024 Yerel seçim sürecinde partisinin Türkiye Yüzyılı Şehirleri için Belediye Başkan adaylarını açıklıyor.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programa, AK Parti MYK ve MKYK üyeleri, bazı kabine üyeleri, milletvekilleri ile AK Parti ve MHP İl Başkanları katıldı.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, AK Parti genel merkezi tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla ATO Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısı için Ankara’ya davet edilmişti.

Aday tanıtım toplantısına Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran ile birlikte AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün, Emre Çalışkan, Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi, Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı yer alıyor.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran ise annesinin vefatı sebebiyle toplantıya katılamadı. Yerine AK Parti Nevşehir İl Başkan Yardımcısı Ergün Elmacı katıldı.

NEVŞEHİR

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Savran

MEHMET SAVRAN KİMDİR?

1974 yılında Nevşehir'de doğan Savran, ilk, orta ve lise öğrenimini kentte, yüksek öğrenimini Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamladı. 1998 yılından itibaren Kırşehir ve Kastamonu'da hekimlik yapan Savran, 2004-2010 yılları arasında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Ana Bilim Dalında ihtisas yaptı.

2010 yılında Nevşehir Devlet Hastanesinde göreve başlayan Savran, 2012 yılından itibaren de kentteki özel bir hastanede görevini sürdürüyor.

2018'de AK Parti Nevşehir İl Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı yapan Savran, 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde belediye meclis üyesi oldu.

Evli ve bir çocuk babası olan Savran, İngilizce biliyor.

Editör: Fikret Capacı