Yapımcılığını Medyapım'ın, yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu'nun üstlendiği, kadrosunda; Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel, Devrim Yakut, Serhat Kılıç, Bestemsu Özdemir, Gözde Seda Altuner, Aleyna Özgeçen ve Deniz Sarıkaş gibi isimlerin yer aldığı diziye yakışıklı oyuncu Orhan Becerir 2. bölüm itibariyle dahil oluyor.

"Kirli Sepeti" yeni bölümleriyle her Pazar 20.00'de FOX'ta.

Orhan Becerir Kimdir?
Oyuncu
Manken
Diyetisyen

Başarılı oyuncu Orhan Becerir, 1996 tarihinde Nevşehir’de dünyaya gelmiştir. Aslen Nevşehirli olana Orhan Becerir, yaşamına İstanbul’da devam etmektedir.

2018 senesinde Okan Üniversitesi’nden mezun olan Orhan Becerir, mezun olduğu yıl içerisinde bir spor merkezinde özel diyetisyen olarak göreve başlamıştır. Öte yandan lise hayatı boyunca lisanslı futbolcu olarak top koşturduğunu ifade eden Orhan Becerir, ayrıca lisede kick boks, binicilik ve yüzme takımlarında yer aldığını, 2011 yılında başladığı fitness sporuna profesyonel olarak devam ettiğini belirtiyor.

Aynı zamanda Orhan Becerir, 2016 ile 2018 yılları arasında Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Kamera Önü Oyunculuk Eğitimi almıştır. 2017 ile 2018 yılları arasında da Pozitif Atölye temel oyunculuk eğitimi görmüştür. Öte yandan resmi İnternet adresinde online ve yüz yüze danışmanlık hizmetleri de vermektedir.

Bir çok dizide rol alan Becerir, bunun yanı sıra tanınmış markaların reklam yüzü olarak da kariyerine eklemeler yapmaktadır. Son olarak Fox Tv de yayınlanacak olan "KİRLİ SEPETİ" adlı dizinin kadrosunda yer alan Orhan Becerir "İlkkan" karakterine can verecek.