Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğini ziyaret ederek, brifing aldı.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru ve İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç'ten yürütülen projeler hakkında brifing aldı. 

Vali Becel’e, İl Özel İdaresinin 2021 yılı hedefleri, kış hazırlıkları, köylerde hala hazırda yürütülen çalışmalar, projeler, araç ve personel durumu hakkında bilgiler verildi. 

İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç: "Sayın Valimiz İnci Sezer Becel hanımefendiye Genel sekreterimiz Kamil Duru ile birlikte il özel idaremizin çalışmaları hakkında brifing verdik. Sayın Valimize ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

Kurumların genel durumları ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi almak, varsa sorun ve ihtiyaçları yerinde tespit etmek için brifing aldığını ifade eden Vali Becel, kırsalda ve köylere yapılacak hizmetlerin kalitesini daha da yükseltmeyi hedeflediklerini, bu hedef doğrultusunda tüm kurumlarla birlikte gayretle çalışacaklarını kaydetti.

İl Encümen Toplantısı Vali Becel başkanlığında gerçekleştirildi.

İl Özel idaresi Meclis Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda İl Genel Meclisi Başkan ve Üyeleri ile bir araya gelen Vali Becel, burada yaptığı konuşmada, Nevşehir’in imarında, ihyasında, inşasında, Nevşehirlilerin huzur, refah ve zenginliğinin artırılmasında İl Özel İdaresinin çok önemli ve güzel işler yaptığını söyledi. 

Çalışmalarda emeği geçen herkese tek tek teşekkür eden Vali Becel, dağın başından dere kenarına, ovalardan meralara kadar her yerde ve her alanda Özel idarenin eserinin görüldüğünü ifade etti.