5 Aralık Dünya Türk Kahvesi gününü unutmayan AK Parti Gülşehir İlçe Gençlik Kolları üyeleri, Dünya Türk Kahvesi Gününe özel olarak vatandaşlara Türk kahvesi hediye etti.

 Kızılırmak, Nevşehir, Mehmet Akif Ersoy Caddeleri ile arka cadde ve sokaklarda faaliyet sürdüren esnafları ziyaret eden AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bozan eşliğindeki AK Partili gençler, her esnafa Türk kahvesi hediye ederek 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Gününü kutladı.

 AK Parti Gülşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı olarak 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü münasebetiyle ilçe merkezinde esnaflara kahve hediye ettiklerini dile getiren Ak Parti Gülşehir Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bozan, 21 yıldır devam eden kahve ikramı kültür etkinliği ile vatandaşlarla kurdukları samimi diyalogu sürdürdüklerini söyledi. 

 Her yıl olduğu gibi bu yılda ilçe esnaflarından olumlu sonuçlar aldıklarını belirten Bozan, "hediye ettiğimiz Türk kahvesi ile 40 yıl hatırımız olsun istiyoruz. Soğuk kış günlerinde sıcak kahve ile hem ikramda bulunuyoruz hem de vatandaşlarımızla 21 yıldır kurduğumuz samimi diyalogumuzu devam ettiriyoruz” dedi.

Editör: Fikret Capacı