Türkiye İHH İnsani Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Osman Nuri Kabaktepe bugün Nevşehir Çat kasabasındaki Büşra Bakım Merkezine gelerek burada Bakım Merkezi sahibi Sayın Temel Poyraz ile hastaları ziyaret ettiler. İHH Nevşehir sorumlusu ve Tahta Cami imamı değerli büyüğümüz Baki Önce hocamız ile birlikte Türkiye İHH İnsani Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Osman Nuri Kabaktepe Büşra Bakım merkezi ziyaretinden oldukça mutlu ayrıldılar.

Türkiye İHH İnsani Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Osman Nuri Kabaktepe’nin Nevşehir de bulunma sebebi olarak,beraberinde getirdikleri İHH Tırlarından oluşan Gezici Aş evi ile ihtiyaç sahibi kimsesiz,yoksul ve fakir ailelere Türkiye de 81 ilde iftar sofraları kurdukları belirtildi.Bu vesile ile birlikte ilimiz Nevşehir e geldiğinde İHH Nevşehir şubesi sorumlusu Baki Önce hocayı ziyaret ederek mübarek ramazan ayının maneviyatını yaşamak adına Büşra Bakım merkezine ziyaret gerçekleştirdiklerini belirtti.

Türkiye İHH İnsani Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Osman Nuri Kabaktepe yurt içi ve yurt dışı gezilerinde bir çok rehabilitasyon merkezlerini ziyaret ettiğini ama böyle bir Rehabilitasyon merkezini ilk defa gördüğünü belirterek Temel Poyraz’ı ve Büşra Bakım Merkezi çalışanlarını tebrik etti.

Büşra Bakım Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Temel Poyraz’ın ev sahipliğinde kendilerine rehberlik ettiği ziyaretlerden sonra Türkiye İHH İnsani Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Osman Nuri Kabaktepe ve İHH Nevşehir sorumlusu Baki Önce ile Büşra Bakım Merkezi çalışanları birlikte günün anısına fotoğraf çektirdiler.