Nevşehir halkının büyük beğenisini kazanan Eflatun Kurabiye ve Gevrek çeşitlerine şimdi de Eflatun Bandırma, Şeker Sucukları ve Bisküvili Lokum Çeşitleri eklendi.

Nevşehir merkez, ilçe, köy ve kasabalarda seçkin satış noktalarında halkımızın beğenisine sunulan ürünler her kesimden insan tarafından çok beğenildi.

Eflatun Kurabiye ve Gevrek tüketicilerden tam not alırken, şekerleme çeşitlerinin de çok beğenileceğine inandıklarını açıklayan firma yetkilileri, önümüzdeki günlerde yine çok beğenilecek ürün çeşitleriyle ürün yelpazesini büyütmeyi düşündüklerini açıkladılar.

İşletme Sahibi Tunar Çalışkan yaptığı açıklamada “Markamızın ana gayesi yerli ve milli markaların dünya çapında büyümesi, dünya pazarında hak ettikleri yerlere gelmesi, Devletimizin Büyük Türkiye yürüyüşüne katkı sunulması, Müslüman coğrafyalara katkılar sunulması, siyonizm eksenli küfür cephesine karşı Ümmet bilinciyle markalar oluşturulup, siyonizme ve küfre maddi manada tokatlar vurulması” olarak açıkladı.

Ayrıca Çalışkan açıklamasının devamında Eflatun markasından elde edilecek gelirin bir kısmının düzenli olarak Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına bağışladıklarını belirtti.

Bu bağlamda “Eflatun Markası olarak tüm yerel firmaları Devletimizin yanında sadece manevi olarak değil, maddi manada da durmaya davet ediyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

"Güzel Renktir Eflatun"