Kaymaklı önceki dönem Belediye Başkanı Halit Elma, Belediye Başkanlığı için aday adaylık resmi başvurusunu AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanlığına yaptı.

Elma:  'Nerede kalmıştık?'

AK Parti’de aday adayı olma konusunda ismi kulislerde dolaşan Kaymaklı önceki dönem Belediye Başkanı Halit Elma, aday adayı olacağını FİB Haber gazetemize 'Nerede kalmıştık?' sözleriyle açıkladı. 

Halit Elma, Kaymaklı Belediye Başkanlığı için aday adaylık resmi başvurusunu AK Parti Nevşehir merkez İlçe Başkanlığına yaptı.

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanlığı'na giderek, Kaymaklı Belediye Başkanlığı aday adaylığı için resmi başvurusunu yapan Halit Elma başvurusunu AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Özkaya'ya teslim aldı. Özkaya teslim alırken "Tüm halkımıza ve kasabamıza hayırlara vesile olması dileğiyle" dedi.

Kaymaklı Belediye Başkan aday adayı Halit Elma, "Sayın Cumhurbaşkanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN’ın liderliğinde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için doğup büyüdüğüm Kaymaklı Beldemize, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla, yüz yıllık hayallerimizi ilmek ilmek işlemek adına. AK Parti’mizden Belediye Başkanlığı aday adaylığı için ilk adımımı attığımı değerli hemşehrilerim ve kamuoyuyla paylaşmak istiyorum. Rabbim çıktığımız bu yolda, Hayırlı Hizmetler etmeyi nasip etsin." dedi.

Nevşehir AK Parti'de kimler aday adayı oldu? (Güncel)