Nevşehir'in ilk ve tek yerli firması olan HATEM Turizm Hac ve Umre şirketi verdiği kaliteli hizmetlerle gönüllerde yer edinmeye devam ediyor.

"Umre işi bizim işimiz" diyerek yola çıkan firma kısa zamanda şehrimizin insanına en güzel şekilde ibadetlerini yaptırmak için var gücüyle uğraşıyor. Şehrimizin insanı firmanın ve görevlilerin çabasını karşılıksız bırakmadı. Bu kapsamda, Nevşehir halkının güven ve teveccühlerine mazhar olan HATEM Turizm'in Aralık ayı Umre uçağı kısa sürede doldu.

20 Aralık 2023 tarihinde Kapadokya Havalimanından direk uçuşla Cidde’ye ulaşacak olan Umrecilerimiz gönül huzuru içinde Mekke’ye ulaşacak ve umre ibadetlerini yerine getirecekler.

Önce insan, önce hizmet, önce memnuniyet prensibiyle yola çıkan firma her geçen gün daha fazla insanımız tarafından tercih ediliyor.

Nevşehirliye hizmet için var olduklarını ifade eden firma yetkilisi Hasan Hüseyin Karakaya yaptığı açıklama da; "Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için Kapadokya Havalimanından 20 Aralık 2023 tarihinde THY ile anlaşarak umrecilerimizi kutsal topraklarla buluşturcağız. Bizi tercih edenleri hizmet yarışında her zaman en ileriye götürme gayretimiz vardır. Bu manada bizlere güvenerek hizmetlerimizden memnun kalıp tercih eden tüm halkımıza minnettarız" dedi.

Detaylar için arayın!

Hasan Karakaya: 0 543 453 50 50

"Allah herkese kutsal toprakları görmeyi nasip etsin..."

Hacca Hatem Turizm Kalitesiyle Gidin

Hac vazifenizi Hatem Turizm kalitesiyle gerçekleştirmek için aşağıdaki adres ile hemen iletişime geçebilirsiniz

Hatem Turizm - Hasan Hüseyin Karakaya

Adres: Yeni Mahalle. Okul Sokak. No: 27/ 1 Nevşehir

Telefon: 0 384 212 99 96

GSM: 0543 453 50 50 - 0 535 458 89 32

https://www.facebook.com/hatemturizm

Firmamız Diyanet Onaylı A Grubu Hac Umre seyahat acentasıdır.

Editör: Fikret Capacı