Genç İş insanı İsmail Usta, başvuru tarihinin son gününde AK Parti Nar kasabası Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunu yaptı. 

AK Parti'den Nar Belediye Başkan aday adaylığı için resmi başvurusunu Eşi ve çocuklarıyla birlikte İl Başkanlığına giderek yapan İsmail Usta, "Nar'ın geleceği için bende varım" dedi.

Resmi başvuru dosyasını İlçe Başkanı Av. Murat Özkaya'ya teslim eden İsmail Usta, "Doğduğum ve büyüdüğüm Nar kasabama ve değerli hemşehrilerime hizmet için talip oldum. Bu kutsal görev için bana destek ve teveccüh gösteren bütün Narlı hemşerilerime ve aileme teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan A.Adayı Usta, "Partimizin bir neferi olarak Nar sevdamızı gençlik enerjim ve tecrüvelerim ile birleştirip hayalimizdeki Nar kasabamıza hizmet için kullanmak için çıktığımız yolda aday adaylığımızın kasabamız ve tüm aday adayları için hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kulllandı.

Nevşehir AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Özkaya'da, AK Parti Nar Belediye Başkan Aday Adaylık başvurusunda bulunan İsmail Usta'yı tebrik ederken, "Partimize hayırlı olsun. Allah utandırmasın" dedi. 

İsmail Usta, Kimdir?

08.05.1987 Nar kasabası Nevşehir doğumluyum. İlkokul ve ortaokul tahsilimi 1994-2001 yılları arasında Nar ilköğretim okulunda tamamladım. 2006 yılında Nevşehir ticaret meslek lisesi muhasebe ve finansman bölümünden mezun oldum. Hala ahzırda Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde eğitim hayatına devam ediyorum. 2013 yılına kadar çeşitli özel sektörlerin muhasebe ve finansman alanlarında çalıştım. 2013 yılından günümüze kadar sürdürmekte olduğum Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Adalet Bakanlığı kurumlarına bağlı olarak Nevşehir merkezde yediemin faaliyeti göstermekteyim. Bunun yanı sıra oto galerisi işletmekteyim.

Evliyim 3 çocuk babası olan İsmail Usta aynı zamanda AK Parti'den 28. Dönem Nevşehir Milletvekili Aday adaylığında bulunmuştu.

Editör: Fikret Capacı