İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ömer Ay ve beraberindeki heyet, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M. Ali Öbekli ile Meclis Başkanı Talip Aldemir’i ziyaret ederek yeni görev dönemleri için başarı dileklerini iletti.

Nevşehir’de kurumlar ve siyasi temsilciler arasındaki ziyaretler sürüyor. İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ömer Ay ve beraberindeki heyet, NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Ali Öbekli ile Meclis Başkanı Talip Aldemir’e tebrik ziyaretinde bulundu.

Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Nevşehir’in ticari dinamikleri, esnafın beklentileri ve kentin ekonomik gelişimi üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Nevşehir’in Ekonomik Gelişimi Görüşüldü

Görüşmede, Nevşehir’in kalkınmasına katkı sağlayacak çalışmaların hayata geçirilmesinde diyalog ve iş birliğinin önemi vurgulandı. Kentin ticaret hayatının geliştirilmesi ve ekonomik potansiyelinin değerlendirilmesine yönelik konular ele alındı.

İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ömer Ay, NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Ali Öbekli, Meclis Başkanı Talip Aldemir ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek yeni dönemdeki çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin paylaşılmasıyla sona erdi.