İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ali İhsan Parlatan beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri Alper Atabay ve Muammer Çimen ile birlikte FİB Haber.com İnternet Gazetesine nezaket ziyaretinde bulundu.

"Yeni yönetimimiz ve yeni anlayışla yaşadığımız yere katkı sağlamak için görev başındayız" diyen İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ali İhsan Parlatan, Ülkemizin içerisinde bulunduğu bu zor süreçte, gerçekten beraber, omuz omuza fikirlerimizi ortaya koymaya ve birlikte mücadele etmeye çok ihtiyacımız var. Önceliğimiz ülkemiz ve Nevşehir. Bu düsturla İYİ Parti çatısı altında milleti için çalışan idealist insanlara kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi.

"BÜTÜNLEŞTİRİCİ ve KUCAKLAYICI OLACAĞIZ"

Yerel seçim süreci öncesinde yoğun bir proğram içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Parlatan, "Partimizde şuan tek hedef 31 Mart 2024 yılındaki yerel seçimlerinden başarıyla çıkabilmek. Bu manada tüm çabamız bu yönde. “Yeni heyetimizle, yeni heyecanla Nevşehir’e hizmet etmek için yola çıktık. Biz geçmişten özlemini duyduğumuz bir siyasi anlayışı, saygıyı, sevgiyi her daim ön planda tutacağız. Sevdalısı olduğumuz şehrimizin birliği ve dirliği adına kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Kimseyle hesaplaşmayacağız. Herkesle kucaklayıcı olacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde yaşadığımız yere katkı sağlamayı, amaçlıyoruz. Bizler bu şehrin evladıyız ve niyetimiz hayr, İnşallah hepimiz içinde hayırlı uğurlu olur” diyerek sözlerini tamamladı.

FİB Haber merkezi olarak, İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ali İhsan Parlatan ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Editör: Fikret Capacı