Abdurrahman Doğan, İYİ Parti'den Gülşehir Belediye Başkan aday adaylığı resmi başvurusunu yaptı.

Uzun yıllar Gülşehir ilçesinde ikamet eden, değişik okullarda idarecilik ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü gibi mesleğinde önemli görevlerde bulunan emekli eğitmen Abdurrahman Doğan, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde İYİ Parti'den resmi başvurusunu yaparak Gülşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

Doğan yaptığı açıklamasında; "Gülşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı için resmi başvurumuzu, İYİ PARTİ Nevşehir İl Başkanımız Syn Ali İhsan Parlatan , Gülşehir İlçe Başkanımız Syn Resul Ekici ve birbirinden Değerli Yönetim Kurulu kardeşlerimin huzurunda büyük bir gurur ve heyecanla yapmış bulunuyorum.  Gülşehir'li hemşehrilerimizin ve tüm gönüldaşlarımızın desteği ile şirin ilçemiz GÜLŞEHİR'e en iyi belediyecilik standartlarına ulaştırmak ve de en kaliteli hizmetlerle tanıştırmak ve kavuşturmak için bu ULVİ göreve talibim!. Mevla çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin inşallah..." dedi.

Başvuru dosyasını teslim alan İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ali İhsan Parlatan ve İlçe Başkanı Resul Ekici'de ; "31 Mart 2024 Yerel seçimleri kapsamında Gülşehir Belediye Başkan Adaylığı için partimiz adına ilk başvuruda bulunan SayınAbdurrahman Doğan'a teşekkür eder, başarılar dileriz." dedi.

Abdurrahman Doğan Kimdir?

1956 Gülşehir Doğumlu. İlk Öğretimi Gülşehir Yalıntaş Köyü İlk Okulunda.Orta Okulu Gülşehir Orta Okulunda. Lise Öğrenimi Nevşehir Lisesinde. Yüksek Öğrenimi de İzmir-Buca Eğitim Enstitüsünde tamamladım. 1980 yılında Muş İmam-Hatip Lisesine Öğretmen olarak atandım. Daha sonra 1984 yılında Gülsehir Lisesine, 1988 yılında Gülşehir Lisesi Md.yardımcılığına, 1991-94 yılları arası Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandım. 1998-2000 yılları arası Gülsehir Çok Programlı Lise Müdürlüğüne ve 2005 yılında da emekli oldum.
Temmuz 2020 ile Kasım 2023 yılları arası da İyi Parti Gülşehir İlçe Başkanı olarak görev yaptım.