AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, hafta başında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu'yu ziyaret etti, durumu hakkında bilgi aldı.

Yoğun bakım ünitesinden servise alınan Başkan Topçu ile görüşerek acil şifalar dileyen İl Başkanı Kemikkıran yakınlarına da geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Başkan Topçu'ya anlamlı ziyaret...

31 Mart Yerel seçimlerinde AK Parti'den Göre Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Abdullah Çiftçi, Ramazan Korkmaz, Erdal Ceylan, Ali Osman Korkmaz
ve Kemal Özdemir hep birlikte Nevşehir Devlet Hastanesine giderek geçirdiği kalp krizi sonucu tedavi gören Belediye Başkanı Mustafa Topçu'yu ziyaret ettiler.

FİB Haber Merkezine açıklamada bulunan Başkan Topçu, herkese teşekkür etti. Topçu; “Kıymetli dostlarım, Göre'li hemşehrilerim, Siyasi Parti temsilcileri ve STK temsilcileri "Geçirdiğim rahatsızlık nedeni ile bir süre aranızda olamadım. Yoğun bakımda olduğum süre içerisinde “geçmiş olsun” dilekleri için yoğun bir trafik yaşanmış.

TEŞEKKÜR ETTİ

Bu süreçte gerek dualalrıyla gerekse bizzat ziyaretime gelerek yada telefonla arayan başta AK Parti İl başkanım Sn. Ali Kemikkıran, Milletvekillerim Sn. Süleyman Özgün, Sn. Emre Çalışkan, Partimizin kıymetli üyeleri, Nevşehir'imizin değerli siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, Göreli çok değerli hemşehrilerime, aday adayı dostlarım ve sevenlerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çok şükür ben iyiyim, inşallah taburcu olup kısa süre evimde istirahat edeceğim" dedi.

FİB Haber Merkezi olarak Nevşehir’in her kesimi tarafından sevilen saygın ismi olarak kıymetli büyüğümüz değerli ağabeyimiz Göre Belediye Başkanımız Mustafa Topçu'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Allah'tan acil şifalar diliyoruz.