Amerika Birleşik Devletleri'nin Las Vegas kentinde bulunan dünyanın en büyük led küresi ekranına Kapadokya görüntüleri yansıtıldı.

Dünyanın en büyük küre şeklindeki yapısı ve dış cephesinde dünyanın en büyük LED ekranının bulunduğu Las Vegas'taki dev küre konuklarını son teknoloji kullanılarak hazırlanan sanal platformda Kapadokya ile buluşturuyor.

Dünya'nın farklı görsellerini buluşturan ve özel olarak tasarlanan Las Vegas'taki küre içinde sergilenen Nevşehir Kapadokya Bölgesindeki peri bacaları ve gökyüzünü rengarenk süsleyen sıcak hava balonları ile izleyenleri büyülüyor.

Dünyanın en büyük küre şeklindeki yapısı ve dış cephesinde dünyanın en büyük LED ekranının bulunduğu Las Vegas'taki bu mekanda kullanılan 160.000'den fazla hoparlör, entegre bir Holopot sistemi ile izleyicilere eşsiz bir ses deneyimi sunuyor. Koltuklarda bulunan titreşim sistemi ile bu deneyimi bir adım daha öteye taşınıyor. Ayrıca, 4D makineleri ile rüzgar, ısı ve koku efektleriyle sürükleyici bir deneyim sağlanıyor.

Darren Aronofsky tarafından yayınlanan, Sphere'deki Dünyadan Kartpostal deneyiminin Kapadokya klibine aşağıdaki video ile göz atabilirsiniz.