27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMİTT'te yer alan Kapadokya standı görkemli bir açılış töreninin ardından fuarın ikinci gününde de büyük ilgi görüyor.

Standıyla ve muhteşem görselliğiyle katılımcıların ilgisini çeken Kapadokya standı, 'Destinasyonlar dalında tanıtım için bir araya gelerek en geniş, en etkin organizasyonu ve iş birliğini gerçekleştirerek fuarın başarısına katkıda bulunan 27. yıl Onur Ödülü 'nü aldı.

27. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı’nda (EMITT) Kapadokya Alan Başkanlığı öncülüğünde Nevşehir Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, belediyeler ve turizm birliklerinin el ele vererek Kapadokya’nın zenginlikleri dünyaya tanıtılıyor. Stant büyük ilgi görürken, Kapadokya Alan Yönetimi ve Tanıtım Grup Başkanlığı, EMITT yönetimi tarafından “Destinasyonlar” dalında tanıtım için bir araya gelerek en geniş, en etkin organizasyonu ve işbirliğinin gerçekleştirerek fuarın başarısına katkıda bulunması nedeniyle “Onur Ödülü”ne layık görüldü.

Turizm sektörünün nabzı tutulduğu ve Kapadokya Bölgemizin de standının yer aldığı EMİTT fuarı 09 Şubat’a kadar TÜYAP İstanbul Büyükçekmece’de misafirlerini ağırlayacak.

Nevşehir Valiliğinin, destinasyonlar dalında 27. yıl onur ödülüne layık gördüğü Kapadokya standını görmek için mutlaka EMİTT Fuarına uğramalısınız...