Kapadokya da yeni bir yazılım firması serkan yaray tarafından kuruluyor yazılım firmasın da bütün yazılım işleri muasebe sağlık sistemleri market cafe otel resturant gibi sistemleri yazılacak ayrıca web tasarı yazılım gibi işler yapılacak ilerleyen günlerde Akademi gurup 12 15 yaş arası gençlere ders vermeyi hedefliyor. planlama tamamından sonra ders vermeyide hedefliyor.
Serkan Yaray'dan Kapadokya'ya Yeni Bir Yazılım Firması
Kapadokya'da Serkan Yaray tarafından kurulacak yeni yazılım firması Bu firma, geniş bir yelpazede yazılım çözümleri sunmayı hedefliyor.
Firmanın Faaliyet Alanları
Yazılım Geliştirme: Muhasebe, sağlık sistemleri, market, kafe, otel ve restoran gibi çeşitli sektörlere özel yazılımlar geliştirilecek.
Web Tasarımı ve Yazılımı: Web sitelerinin tasarımı ve yazılımı alanında da hizmet verilecek.
Gelecek Planları
Firma, ilerleyen zamanlarda Akademi kurarak 12-15 yaş arasındaki gençlere yazılım ve kodlama alanında dersler vermeyi planlıyor. Bu, bölgedeki gençlerin teknolojiye olan ilgisini artıracak ve geleceğe yönelik önemli bir yatırım olacak.






