Kapadokya'da uzun yıllardır sıcak hava balonu pilotu olarak görev yapan Ürgüplü Ersoy Uçar, 48 yaşında hayatını kaybetti.

Ürgüp ilçesi sakinlerinden merhum Mustafa Uçar'ın oğlu, Ahmet Uçar'ın kardeşi olan Ersoy Uçar'ın vefat haberi, ailesi, yakınları ve Kapadokya balonculuk camiasında büyük üzüntüyle karşılandı.

Kapadokya semalarında uzun yıllar balon pilotluğu yapan Ersoy Uçar, meslek hayatı boyunca yerli ve yabancı binlerce turiste bölgenin eşsiz güzelliklerini gökyüzünden tanıtan isimler arasında yer aldı.

Merhum Ersoy Uçar'ın cenazesi, 5 Temmuz Pazar günü öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Ürgüp'te toprağa verilecek.

FİB Haber olarak merhum Ersoy Uçar'a Allah'tan rahmet, başta Uçar ailesi olmak üzere tüm yakınlarına ve Kapadokya balonculuk camiasına başsağlığı diliyoruz.