Apak Gıda, Nevşehir Acıgöl OSB deki haklı gururumuz olarak yatırımlarına devam ediyor...

APAK GIDA KAPASİTESİNİ ARTIRIYOR

APAK Gıda Şirketinin Genel Müdürü Sayın İsmail Çavuşoğlu, FİB Haber Merkezimize yapmış olduğu açıklamasında," Patates ve Mısır cipsi, Üretimi İle Türkiye'nin Lider Kuruluşu APAK Pazarlama Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi “Gıda Ürünleri İşleme ve Paketleme Tesisimizde Kapasite Artırımı ve Ürün Çeşitlendirmesine Yönelik Yeni Üretim Teknolojilerinin Uygulanması” projesi ile temelde sürdürülebilir üretimin sağlanarak firmanın rekabet gücünün artırılmasını hedeflemiştir dedi.

Çavuşoğlu; "Yönetim kurulumuzca Sektörün öncü kuruluşlarından Apak Pazarlama Ve Gıda San . Tic . Ltd . Şti olarak, Nevşehir'in Acıgöl İlçesi Organize Sanayi Bölgesindeki üretim tesislerimizde mevcut kapasitemizin  artırımına gitme kararı almış bulunuyoruz.

Almış olduğumuz Bu kararla birlikte APAK GIDA olarak üretim kapasitesini ve pazarını büyütmeyi amaçlıyoruz.

Dolayısıyla hala hazırda mevcut 250 olan personel sayımızda da bir artış söz konusu olacak. 

APAK GIDA Nevşehir'in Acıgöl İlçesi Organize Sanayi Bölgesindeki üretim tesislerinde kapasite artırımına giriyor.


APAK GIDA'YA PERSONEL ALINACAK !

APAK Gıda Şirketi Genel Müdürü Sayın İsmail Çavuşoğlu; "Fabrikamıza vasıflı ve vasıfsız olmak üzere personel alımının yapılacağını açıkladı... "

 

"YENİ PERSONEL ALIMINA GİDEN APAK GIDA İLİMİZDEKİ İSSİZLİK SORUNUNA NEŞTER VURUYOR !"


40 Kişi Alınacak...!

Mevcutta 250 kişi istihdam eden APAK Gıda Fabrikamız bünyesinde, Ürünleri İşleme Ve Paketleme Tesisimizde Kapasite Artırımı Ve Ürün Çeşitlendirmesine Yönelik Yeni Üretim Teknolojilerinin Uygulanması konusunda vasıflı vasıfsız eleman alınacağını açıklayan İşletme Genel Müdürü Çavuşoğlu;  

-25
Tane Bayan Paketleme Elemanı
- 10-12 Tane Gıda Teknikeri
- Mevcuda ilaveten 3 Tane Mühendis (Gıda-Ziraat-Kimya) alımı yapılacaktır.

APAK GIDA bünyesine toplamda 40 civarında bir personel alımı yapılacak olup Müracaatların Fabrika adresine şahsen veya A
PAK GIDA Fabrika Telefonumuz: 0 (384) 311 50 01 den arayarak İŞ BAŞVURUSUNDA bulunabilirler.


Sektörde Kendilerini diğer firmalarından ayıran özelliklerden bahseden  Çavuşoğlu, “Bizim için öncelik kalite, temizlik ve hijyendir. İşletmemizde temizliğe ve insan sağlığına önem verdiğimiz için  vicdanen de kendimizi rahat hissediyoruz.Bu APAK Gıda olarak birinci önceliğimizdir dedi.

Nevşehir Acıgöl OSB deki haklı gururumuz APAK GIDA  “Patates ve mısır cipsi üretimiyle Türkiye nin önemli markaları arasında hatrı sayılır bir yer alarak ilimiz ve bölgemiz adına istihdama katkısı ve güçlü yatırımrıyla büyümeye devam ediyor.” 


Başvurularınız İçin Fabrika İletişim Bilgileri;

Acıgöl Organize Sanayi Bölgesi
3.Sok No:7 Acıgöl / Nevşehir
Tel: 0 (384) 311 50 01
Faks: 0 (384) 311 50 05