Nevşehir Merkez ilçeye bağlı Kavak Beldesi’nde, trafik güvenliğini artırmak ve sürücülere daha konforlu bir ulaşım sağlamak amacıyla yol çizgileri yenileme çalışması gerçekleştirildi.
Kavak Belediyesi ekipleri tarafından yürütülen çalışma kapsamında, belde genelindeki ana cadde ve bağlantı yollarında yaya geçitleri, dur çizgileri ve yönlendirme çizgileri yeniden boyandı. Uygulama ile sürücü ve yayaların trafikteki güvenliğinin artırılması hedeflendi.
Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, yapılan çalışmalarla ilgili açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Beldemizde trafik akışının daha düzenli, yolların ise daha güvenli hale gelmesi için yol çizgi yenileme çalışmalarını tamamladık. Bu sayede sürücülerimiz için daha net, daha güvenli bir ulaşım ortamı sağlanmış oldu. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma ve destek veren kurumlarımıza teşekkür ediyorum.”
Yapılan çalışmalar, vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanırken, beldede ulaşım konforunun artırılmasına yönelik benzer düzenlemelerin önümüzdeki süreçte devam edeceği öğrenildi.












