Nevşehir NİSSARA AVM arkası, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü karşısında bulunan döner kavşağa park eden sürücülere vatandaş büyük tepki gösterdiler. Öyleki, kavşak içine artık 1 değil tam 4 araç yanyana park ediyor. Ama bu konuda denetim aalesef yok.

Kavşağa araç park edilmez ama Nevşehir'de... !

Göbekli kavşağın içine park eden araçlar nedeniyle dönüş yapamayan bir vatandaşımız, fotoğraflarda görüldüğü gibi uzun süre trafiğin tıkanmasına neden olan o anları cep telefonuna kaydederek FİB Haber Merkezine gönderdi.         

Bizlere fotoğrafı ileten okurumuz, kavşağın içine sürekli araçların park edildiğini ve bu durumun sürekli tekrarlandığını belirterek yetkililerin bu konu ile ilgilenmesini istedi.

Tepkili vatandaşımız FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında; "Nissara avm'nin arkasındaki göbekli kavsaktan dönüş yapamıyoruz. Kavşağın bir tarafı sürücüler tarafından tamamen araçlarını park yaparak kapamışlar. Bizde mecburen taa ileri gidip TUİK Binasının ordan dönmemiz gerekiyor.

Bu sorumsuz sürücüler ne zaman akıllanacaklar acaba? Yada ceza yemedikleri için mi böyle bir cürette bulunabilyorlar. Döner kavşağın bir tarafını otopark yapmakta nedir. " sözleriyle sitemde bulundular.

Akıl alır gibi değil...

Nissara Avm arkasındaki kavşağa park eden araçların manevra alanını kapatması nedeniyle, araçlar dönüş yapamadıkları için büyük mağduriyet yaşıyorlar.

Park edilmesi bütün dünyada yasak olduğu halde, maalesef bu durum bizim Nevşehir'de çok normalmiş gibi karşılanıyor.       

Herkesin uyması gereken en basit bir trafik kuralı olmasına rağmen, Nevşehir il merkezindeki bu kavşakta bu kural maalesef işlemiyor.

Kavşağın içine araçlarını park ederek hem geçiş yolunu daraltan hem de trafiği tehlikeye atan sürücülerin uyarılması, kendileri hakkında gerekli işlemlerin başlatılması gerekiyor.

“Eleştiri belki güzel bir şey değildir, ama gereklidir. Ağrıyla aynı işi görür. Çünkü ağrı da vücutta bir arıza olduğunu haber verir.”

Winston Churchill