MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, İl Başkanı Ali Akkoç ve MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu, 2. yaşına giren SMA Hastası Yusuf Eren bebeği evinde ziyaret etti.

Aynur ve Yüksel Gostak çiftine sürpriz yapan Milletvekili Kılıç ve Başkan adayı Doğu, başarılı ve umutlu bir tedavi sürecinden geçen Yusuf Eren bebeğin  doğum gününü kutladılar.

Nice sağlıklı yıllara Yusuf Eren

MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu, "Genel Başkan Yardımcımız ve Nevşehir Milletvekilimiz Prof.Dr.Filiz Kılıç, İl Başkanımız Ali Akkoç ile birlikte başarılı ve umutlu bir tedavi sürecinden geçen Yusuf Eren Gostak’ı evinde ziyaret edip doğum gününü kutladık. Yusuf Eren’imize sağlıklı sıhhatli başarılı uzun ömürler diliyoruz" dedi.

Yusuf Eren’imiz iyi ki doğdun

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç'ta; "Tedavisinden sağlığına kavuşana kadar yakından ilgilendiğimiz canımız, evladımız Yusuf Eren’imizin doğum gününü MHP Nevşehir İl Başkanımız Sayın Ali Akkoç, MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Adnan Doğu ve Sayın Ahmet Rıfat Varol ile birlikte kutladık. Kıymetli ailesiyle sohbet ettik." dedi.

Editör: Fikret Capacı