Türkiye Kano Federasyonu Nevşehir Temsilciliği, Kayseri’nin İncesu ilçesinde 12-13 Eylül tarihlerinde düzenlenecek Dragon Bot Yarışı öncesinde Nevşehir ekibinde yer almak isteyen sporcular için katılım çağrısında bulundu.

Su sporları tutkunlarını bir araya getirecek büyük organizasyon için geri sayım başladı. İncesu Belediyesi tarafından düzenlenecek yarışta toplam 52 takımın mücadele etmesi beklenirken, Nevşehir’i temsil edecek ekip için hazırlıklar da sürüyor.

Nevşehir Ekibinde Yer Almak İsteyenlere Çağrı

Türkiye Kano Federasyonu Nevşehir Temsilciliği tarafından yapılan duyuruda, yarışmada Nevşehir adına kürek çekmek ve takımda yer almak isteyen vatandaşların başvuruda bulunabileceği belirtildi.

Yarışmaya katılacak Nevşehir ekibi için özel tasarım ve kişiye özel baskılı takım formaları hazırlanacak. Forma ücretinin 500 TL olarak belirlendiği, baskı işlemlerinin zamanında tamamlanabilmesi için katılmak isteyenlerin gün içerisinde bilgi vermesi gerektiği ifade edildi.

Katılım ve Bilgi İçin

Nevşehir takımında yer almak ve yarışmayla ilgili detaylı bilgi almak isteyenler:

Telefon: 0507 920 18 05

numaralı telefondan yetkililere ulaşabilecek.

Yarışmacılar İçin Lisans Zorunluluğu

Dragon Bot Yarışı’nda mücadele edecek sporcuların kano branşında lisans işlemlerini tamamlaması gerekiyor.

Sağlık raporu bulunmayan adayların öncelikle e-Nabız üzerinden sağlık beyanı işlemlerini gerçekleştirebileceği, ardından e-Devlet üzerinden Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın e-Lisans sistemi aracılığıyla başvurularını tamamlayabileceği bildirildi.

Başvuru sırasında branş seçiminin dikkatle yapılması gerektiği belirtilirken, kano branşında Akarsu/Slalom seçeneğinin tercih edilebileceği, yarış öncesinde ayrıca Dragon Bot lisansının çıkarılmasının da önerildiği ifade edildi.

Nevşehir Kano ekibi, Kızılırmak’ta sürdürülen çalışmaların ardından bu kez Kayseri’nin İncesu ilçesinde düzenlenecek dev organizasyonda kürek çekmeye hazırlanıyor. Nevşehir’i temsil etmek isteyen su sporları tutkunları için Dragon Bot heyecanında yer alma fırsatı başladı.