AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Çetin Altan’ın koordinatörlüğünü yürüttüğü 'Anadolu Soruyor' programının canlı yayın konuğu oldu.

31 Mart Yerel seçimlerinde yeniden AK Parti'den aday gösterilen Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Anadolu Yayıncılar Federasyonu tarafından hazırlanan proğramda Çetin Altan’ın sorularını cevapladı.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Göreve geldiğimizde bize vaadlerimizi sorduklarında onlara şu cevabı verdim: "Huzur, adalet, dürüstlük ve ortak hedefte çalışmak için şahsi egolarımızı bir tarafa bırakacağımı vaat ediyorum. Zira bir şehirde huzur olmassa, uyumlu bir çalışma ortamı olmassa o şehirde ne iş olur ne hizmet olur. Olsada tad vermez. Bu yüzden bizim en büyük vaadimiz bu güzel şehrimizi huzuru birlikteliği adaletli bir şekilde yönetmek olacaktır.

Başkan Savran, göreve geldikten sonra geçen 3 yıl içerisinde yaptıkları hizmetleri anlattı. Göreve gelir gelmez ilk iş olarak, şehrin asli ihtiyaçları olan önceliklere göre hareket ettik. Su ve alt yapı çalışmalarıyla önemli bir yok katettik, şehrimize yeşillik alan ve parklar kazandırdık. Biz "yeşil dönüşümü" çok önemsiyoruz. GES Projemizi hayata geçirdik. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor tam olarak GES projemizi tamamladığımızda Belediyemiz olarak elektirğe para ödemeyeceğiz. Katı atık konusu ve geri dönüşüm konusunda çalışmalar yaptık. Tarım ve Hayvancılık konusunda da Nevşehir Belediyesi olarak bir ilke imza attık. " dedi.

"FİB HABER İLE BİRLİKTE ANADOLU KANALLARI ORTAK YAYINI..."

08D2Bc4A 62Cf 4C98 Bece Aee961Cf8248