31 Mart mahalli idareler seçimleri için sahaya inen MHP ve Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu, vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor.

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde çalışmalarına ağırlık veren MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Nevşehir Ticaret Borsası, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanlığı, Nevşehir Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanlığı, Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası , Nevşehir Kızılay Şubesi'ni ziyaret etti.

MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu’ya seçim çalışmalarında MHP Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu, İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik eşlik ettiler. 

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ GÖRDÜ 

Kurum ve kuruluş ziyaretlerinin ardından esnaflarıda ziyaret eden MHP Heyeti tek tek tokalaştığı esnaflarla sohbet edip hayırlı işler diledi.

Nevşehir'de esnafların MHP'ye büyük bir ilgisi olduğunu dile getiren Başkan Adayı Adnan Doğu, kendisine gösterilen teveccühten ötürü esnaf ve vatandaşlara teşekkür ederek Belediye Başkanı olması durumunda Nevşehir'e hak ettiği hizmetleri getirmek için elinden geleni yapacağını dile getirdi. Doğu, modern ve yaşanabilir bir Nevşehir için yola çıktıklarını kaydetti.