MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Filiz Kılıç, MHP Nevşehir İl Başkanı Ali Akkoç, beraberinde partililerle birlikte Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık ve dernek üyesi muhtarları ziyaret ettiler.

“ADNAN DOĞU İLE BU YOLU YÜRÜMEKTEN GURUR DUYUYORUZ”

Ziyaret sırasında konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Filiz Kılıç ; "MHP Nevşehir İl Başkanımız Ali Akkoç, MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayımız Adnan Doğu, Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanımız Musa Şevik, KAÇEP’imiz ve yönetimimizle birlikte Nevşehir Muhtarlar Dernek Başkanı Hüseyin Altınışık ve muhtarlarımızla bir araya geldik.

Vatandaşımız ve devletimiz arasındaki köprü görevi gören, yurdumuzun her köşesinde vatandaşımızla gönül bağı kurulmasında çok büyük katkıları bulunan, demokrasimizin temel taşı kıymetli Muhtarlarımızın her daim yanındayız." dedi.

31 Mart seçimleriyle birlikte Türkiye’nin yeni bir döneme gireceğini söyleyen Milletvekili Kılıç, “Her zamanki gibi bizleri sıcak bir şekilde karşıladığınız için çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki sürecin yoğun geçeceği gözüküyor. Bizlerde aynı tempo ve çalışma içerisinde devam edeceğiz."

DOĞU: “PAROLAMIZ AYIRMADAN, AYRIŞTIRMADAN CANLA BAŞLA ÇALIŞMAKTIR”

MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu'da Muhtarlar Derneği üyelerini ziyarette şunları söyledi: “Hepimiz birbirimizi tanıyoruz. Yerel yönetimde hizmet etmeye talip olduğumuz gibi bizlerde değerli partimizin, teşkilatımızın, büyüklerimizin tensipleriyle hizmete talip olarak karşınıza çıkmış bulunuyorum. Sıcak kabulünüzden dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum. Birlikte yaşadığımız şehrimize güzel hizmetler yapabilmek için çıktığımız bu yolda hepinizden desteklerinizi ve dualarınızı bekliyoruz." dedi.

Başkan Adayı Adnan Doğu: "Muhtarlar en ince kılcal damalara kadar şehrin kılcal damarlarını, sorunlarını, problemlerini bilen, yaşayan, gören insanlardır. Allah nasip ederse, milletimiz bize bu emaneti verirse, Mevla’nın nasibinde de varsa bizim derdimiz kişilerle ya da bölgelerle değil şehrin sorunlarıyla insanların yaşadığı problemlerle olacak. Nevşehir Belediyesi’nin kendisini bu şekilde konumlandırması gerektiğini biliyoruz. Sağ olsunlar parti teşkilatımız, İl Başkanımız, Milletvekilimiz bize bu yönden her türlü güvenceyi veriyorlar. Nevşehir'i birlikte yönetmemiz gerektiğini, el birliğiyle, akıl birliğiyle yönetmemiz gerektiğini sürekli olarak ön şart olarak koyuyorlar. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de zaten seçim parolası bu yönde ayırmadan, ayrışmadan canla başla şeklindedir. Sözü çok fazla uzatmaya gerek yok. Hepimiz birbirimizi biliyoruz. Şehrimizin sorunları sıkıntıları hepimizin malumudur. Hepimizin malumunda olan şeylerdir. Allah nasip ederse sizlerle birlikte yerel seçim sonuçlandığında inşallah bu sorunların, sıkıntıların üstesinden hep birlikte geleceğiz.” dedi.

Editör: Fikret Capacı