MHP Nevşehir İl Başkan Yardımcısı Ali Ertosun, sağlık kontrolleri kapsamında geçirdiği anjiyo operasyonunun ardından Nevşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Uçar ve beraberindeki heyet, geçirdiği anjiyo operasyonunun ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir İl Başkan Yardımcısı Ali Ertosun’u Nevşehir Devlet Hastanesi’nde ziyaret etti.
Başkan Uçar’dan Geçmiş Olsun Mesajı
Ziyaret sırasında konuşan İl Başkanı Mehmet Uçar, Ertosun’un sağlık durumu ile ilgilenerek şu ifadeleri kullandı:
“Nevşehir Devlet Hastanesi’nde anjiyo geçiren Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkan Yardımcımız Ali Ertosun’u ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Kendisine Rabbimden acil şifalar diliyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz. Her zaman yanında olduğumuzu ifade ediyor, yeniden geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”
Dayanışma ve Destek
Ziyaret, parti ve sivil toplum örgütleri arasındaki dayanışma ve samimiyet bağlarını bir kez daha gözler önüne serdi. Mehmet Uçar ve beraberindeki heyet, hastanede Ali Ertosun ile bir süre görüşerek moral verdi ve şifa dileklerini iletti.
Ertosun’un Sağlık Durumu
Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkan Yardımcısı Ali Ertosun’un, anjiyo operasyonunun ardından sağlık durumu stabil olarak değerlendiriliyor. Ziyaretin ardından Uçar, Ertosun’un en kısa sürede görevine ve normal hayatına dönmesini temenni etti.






