MHP Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu, 31 Mart Yerel seçimlerine 81 gün kala partisinden Nevşehir Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

"Başkan Doğu, MHP'den aday adayıyım"

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla Basın mesuplarıyla bir araya gelen İl Başkanı Adnan Doğu, "Malumunuz 31 Mart seçimleri öncesi süreç devam ediyor. Bende buradan sizlerle Nevşehir Belediye Başkan aday adayı olduğumu paylaşmak istiyorum. MHP de benle birlikte merkez için iki tane daha aday adayımız var. Şuan için İl Başkanlığımız sürüyor. Genel Merkezimiz hangi ismi aday gösterirse onun yanında tek vucut olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Nevşehir'de seçimlere en hazır parti MHP'dir

Merkez dahil 43 aday adayımız var. Tüm ilçe ve beldelerde aday adaylarımız bulunuyor. Devam eden Aday adaylığı sürecinde Genel merkezimiz şuan gerekli değerlendirmelerde bulunuyor. Bu konuda partimizde adayların önümüzdeki hafta sonu yada en geç Pazartesi, Salı günü açıklanacağını düşünüyorum. Şunuda özellikle ifade etmek istiyorum ki, biz açıkcası birlik ve beraberlik içerisinde seçimlere en hazır parti konumundayız. Öte yandan, MHP gibi köklü ve kucaklayıcı bir partinin Şehrimizden Genel Başkan yardımcılığı görevinde bulunan değerli Milletvekilimiz Prof. Dr. Filiz Kılıç'ın olması büyük bir şanstır. Bu manada seçimlere hazır olduğumuz kadarda her Belediye Başkanlığına talip olarak iddialıyızda...."

Nevşehir esnafının sözü senettir...

Başkan Doğu hiçbir zaman şahsi hırslarının ve menfaatlerin ön planda olmadığına dikkat çekerek, "Bizim gayretimiz bizim bu yakaladığımız birlik beraberliğin yaşatılması. Ve şehrimize güzel hizmetlerin getirilmesidir. Şehrimizin kronikleşmiş hepimizin malumu olan sorunları bulunmakta ve biz bu sorunları içerisinde yaşayan bilen bireyler olarak çözümüne talibiz. Malumunuz ben esnafım. Nevşehir esnafının sözüde senettir. Belediye Başkanı olursam ne söz verirsem yaparım." diye konuştu.