Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu, FİB Haber.com İnternet Gazetesine nezaket ziyaretinde bulunarak, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör  İbrahim Uysal ile görüştü.

Ziyareti sırasında önemli açıklamalarda bulunan İl Başkanı Doğu, kent ve ülke gündemine dair birçok konuda konuştu. 

‘PARTİMİZE GERİ DÖNÜŞLER BAŞLADI’

Yerel seçim süreci öncesinde yoğun bir proğram içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Adnan Doğu; "Her geçen gün üye sayımız artıyor. Partimize geliyorlar. Daha önceki senelerde istifa eden üyelerimiz partimize geri dönüyor. Ya da daha önce hiçbir siyasi partiye üye olmayan vatandaşlarımızda bize geliyor. İyi Parti’ye giden vatandaşlarımızdan geri dönüşler var. İYİ Parti’nin 6’lı masaya oturmasından sonra rahatsız olanlar partimize geri dönüş yapıyor. Milli hassasiyeti olan seçmen geri dönüşlere başladı. Bu durum bizi ziyadesiyle memnun ediyor." dedi.

MHP'YE NEVŞEHİR'DE BÜYÜK TEVECCÜH VAR

"Yeni yönetimimiz ve yeni anlayışla yaşadığımız şehrimize katkı sağlamak için bu görevin başındayız" diyen MHP Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu, ziyaret çerçevesinde yerel seçimlere dair stratejilerini detaylı bir şekilde paylaştı.

MHP Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu, “MHP il ve ilçe teşkilatlarında yerel seçimler için hareketlilik hız kazandı.  Şuan ilk hedef 31 Mart 2024 yılındaki yerel seçimlerinden yüzümüzün akıyla çıkabilmek. Bu manada tüm çabamız bu yönde. “Yeni heyetimizle, yeni heyecanla Nevşehir’e hizmet etmek için yola çıktık

YEREL SEÇİMLERDE İDDİALIYIZ

Seçim takvimin netleşmesinin ardından şu an Ankara genel merkezimize Belediye Başkan aday adaylık başvuruları tüm hızıyla sürüyor.  Ayrıca Nevşehir il genel Meclis üyeliği için il başkanlığımıza müracaatlar sürüyor. ” dedi. 

TEK DERDİMİZ NEVŞEHİR: " Başka bir hesabımız düşüncemiz yok"

Nevşehir'in karşılaştığı sorunları kendilerine dert edindiklerini ve bu sorunlara çözüm noktasında kararlı bir şekilde çalışacaklarını ifade eden İl Başkanı Doğu, partisinin Nevşehir'deki hedefleri konusunda kararlı bir duruş sergiledi. Yerel seçimlere yönelik şeffaf bir stratejiyle, Nevşehir'in sorunlarına çözüm odaklı yaklaşımlarını vurgulayan Doğu, "Yerel seçimlerde çok güçlü bir şekilde biz de varız" dedi.

Basının önemine de vurgu yapan Başkan Doğu, FİB Haber ve çalışanlarına kolaylıklar diledi.

FİB Haber merkezi olarak, MHP Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.