31 Mart 2024'te yapılacak Belediye Başkanlığı seçiminde Nevşehir'in incisi Kapadokya'nın gözbebeği Göre kasabasına belediye başkanı olmak için MHP’den aday adaylığını açıklayan MHP Göre Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Güzel, Gazetemiz FİB Haber Merkezine nezaket ziyaretinde bulundu.

MHP Göre Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Güzel, "31.03.2024 yerel seçimlerde Göre Belediye başkan aday adaylığı için Resmi müracaatımı MHP genel merkezimize yapmış bulunmaktayım. Teşkilatlardan sorumlu Genel başkan yardımcımız sn Sadir Durmaz beyfendiyi ziyaret ederek resmi başvurumuzu sundum. Ardından Nevşehir Milletvekilimiz ve sayın genel başkan yardımcımız Prf.dr Filiz Kılıç hanım efendiyi ziyaret ettim. Sonrasında da Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir il başkanımız sn Adnan Doğu beyi ziyaret ederek aday adaylığı başvurumu kendilerine sundum." dedi.

Önce samimiyet, güven ve liyakat anlayışı...

MHP Göre Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Güzel, yaptığı açıklamasında; tecrübe ve birikimlerini memleketi Göre kasabası için kullanma zamanının geldiğini söyledi.

MHP'den Göre Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Güzel'in ajandasında, Hayallerini süsleyen Göre için hazırladığı önemli projeleri yer alıyor. Güzel'in Göre reçetesinde; Kasabanın marka beldeler arasında yer alması için Eğitimden, Spora, Tarımdan ticarete, ulaşımdan turizme ve Göre'nin yeşillendirilmesinden tanıtımına bir çok önemli projeler yer alıyor.

İsmail Güzel: 'Kazanan GÖRE'miz olacak'

Güzel yaptığı açıklamasında, önceliğinin Göre kasabasının huzurlu, gençlerinin geleceğe umutla bakan mutlu bir kasaba oluşturmak adına herkesimi ötekileştirmeden kucaklayan ve istişare kültürüne önem veren bir anlayışla göreve talip olduğunu, bunun içinde birlikte el ele vererek kırmadan incitmeden Göre'mizi hak ettiği yere taşıyacağız ifadelerinde bulundu.

Aday adaylığının hayırlı olmasını dile getiren FİB Haber Gazetesi Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'da Başkan Aday adayı İsmail Güzel'e başarılar dileyerek, “Seçimin sonunda kazanan inşallah Göre olur” şeklinde konuştu.

İsmail Güzel Kimdir?

 08.12.1971 tarihinde Göre Kasabasın'da doğdum. 3 yaşımdan 8 yaşıma kadar çocukluğum Almanya'da geçmiştir. İlkokul eğitimimi almak üzere kasabımıza dönüş yaptım. İlkokul eğitimimi kasabamda tamamladıktan sonra, ortaokul eğitimimi Nevşehir İmam Hatip Ortaokulunda tamamladım. Lise eğitimimi Nevşehir Ticaret Meslek Lisesinde tamamladım. 1991 yılında evlilik yaptım. 1994 yılında girdiğim Nazilli Polis Okulunu başarı ile bitirerek sırasıyla atanmış olduğum Amasya ilinde 5 yıl, Ağrı ilinde 4 yıl ve Aksaray ilinde 20 yıl olmak üzere toplam 29 yıl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde polis memuru olarak hizmet verdim.

2023 yılında kendi isteğim ile başarıyla yürütmüş olduğum mesleğimden emekli oldum. Halen evli olup 2 çocuk babasıyım.

Eğitim: Anadolu Üniversitesi AÖF-Nazilli Polis Okulu

Deneyim:

1994-2023

Polis Memuru İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü,

1990-1993

Futbol Hakemi TFF

2007-2023...

(FAAL) Futbol Hakem Gözlemciliği. TFF

2007-2017

Aksaray Il Futbol Hakem Kurulu Başkan Yardımcılığı

2009-2014

Bölgesel Futbol Hakem Gözlemciliği. TFF

1996-2023... (FAAL)

Trafik Kaza ve İnceleme Bilirkişiliği

2001-2023... (FAAL)

Direksiyon Usta Öğreticiliği

Editör: Fikret Capacı