Çocukluk hayalinin arkasından giden Moda Tasarımcısı Gözde İşbilir ilk defilesini geçtiğimiz akşam Nevşehir'in Uçhisar beldesinde modasever isimlerin beğenisine sundu.

Uçhisar'da düzenlenen defilede, Nevşehirli moda severlerle buluşan ünlü mankenler moda rüzgarı estirdi.

LOVE BELLS HOTEL MODA FESTİVALİ

Kapadokya'nın başkenti Nevşehir'in Uçhisar beldesinde bulunan Love Bells Cappadocia otelde düzenlenen "Uçhisar Moda Festivali", renkli görüntülere sahne oldu. 

Moda dünyasının yenilikçi ve özgür isimlerinden Gözde İşbilir, kendine has tarzı ve moda anlayışıyla ilk defilesinde katılımcılara ve izleyicilere unutulmaz bir moda deneyimi sundu.

Renkli tasarımlara özel defile...

Uçhisar Love Bells Cappadocia otel ev sahipliğinde, 1,5 senedir moda ve tasarım işiyle uğraşan Gözde İşbilir tarafından Şehriban Tekçe'nin başarılı sunumlarında düzenlenen Uçhisar Moda Festivali'ne katılan Senay Küçük, Esra Emirhan gibi ünlü mankenler, özel defilede boy gösterdi.

Etkinliğe katılan misafirler defileyi ilgiyle izledi. 

Moda Festivali finalinde Armağan Arslan söylediği birbirinden güzel hareketli parçalarıyla katılımcılara unutulmaz bir gün yaşattı.

Moda Tasarımcısı Gözde İşbilir, Kapadokya bölgesinin tarihi ve doğal zenginliklerinin önemli mekanlarından Uçhisar'da düzenlediğimiz Moda Festivali ile ilk defilemde gerçekleşen etkinlikte hedeflenen başarıya ulaştıklarını belirtti.

Katılımcılara teker teker teşekkürlerini ifade eden İşbilir, kendisine ait tasarımların sergilendiği bu özel defile ile ayrıca Kapadokya bölgesinin dünyaya tanıtımına daha fazla katkı sunmayı amaçladıklarını sözlerine ekledi.

Uçhisar Moda Festivali, Moda dünyasının yenilikçi ve özgür isimlerinden Aydın Açık gibi sektörün önde gelen birçok ismini bir araya getirdi.