AK Parti Nar Belediye Başkanı ve Başkan adayı Süleyman Özçelik, kasabaya eşsiz bir simge katacak olan yeni saat kulesini inşaa etti. Başkan Süleyman Özçelik Nar'a Saat Kulesi Kazandırdı.

Nar Belediyesi, kasaba merkezinde bulunan meydandaki kavşağa tarihi dokulu ve estetik görünümlü şık bir ‘saat kulesi’ yaptı. Nar'ın yeni sembolü olan kule, kasabayı daha da renklendirdi ve dinamik bir kimlik kazandırdı.

AK Parti Nar Belediye Başkanı ve Başkan adayı Süleyman Özçelik, kuleyi kasabanın tarihine bir not düşmek olarak nitelendirerek, "Narımızın kalbinde yükselen bu saat kulesi, zamanın değerini ve kasabamızın değişimini simgeleyecek. Nar'ı anlamak ve geçmişi gelecekle buluşturmak için bu kulede zaman hep akacak." ifadelerinde bulundu.

Nar kasabasının yeni sembolü ‘Saat Kulesi’ oldu

Kulenin Nar’a çok yakıştığını söyleyen Başkan Süleyman Özçelik, “Kasabamıza saat kulesi yapmak için halkımıza söz vermiştik. Bu kapsamda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk heykeli ile bölgeye ait Nevşehir'in yöresel kesme sarı taşından imal edilen modern saat kulesini ışıklandırarak kasabamıza kazandırdık. Narımıza hayırlı olsun" dedi. Bugün verdiğimiz sözü tutmanın haklı gururunu yaşıyoruz. İnanıyorum ki saat kulemiz kasabamızın yeni sembolü olacak ve Nar'ımıza ayrı bir renk katacak. Tarih kokulu, sanat dolu kulemizin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.