Nevşehir Belediyesi Kapalı pazar yerinde Tarım sektörünü paydaşlarıyla buluşturan ve 4 gün süren fuara, ziyaretçiler son günde de büyük ilgi gösterdi. Bu yıl ikinci kez düzenlenen fuar, katılımcıların yüzünü güldürdü.

Traktörden biçerdövere, tarımsal mekanizasyondan hasat makinelerine, bitki beslemeden sulama sistemlerine kadar birçok farklı ürünün sergilediği fuarda, katılımcı firmalar yeni geliştirdikleri ürünleri sergileme fırsatı buldu.

Yaklaşık 10.000 bin m2 alana kurulu alanda 100'ün üzerinde firmanın yer aldığı fuar, çok sayıda yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırladı.

Nevşehir Ticaret Borsası öncülüğünde, Tarım ve Orman Bakanlığının katkıları, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) denetimi ve Nevşehir Valliğinin destekleriyle Zümrüt Fuarcılık tarafından Nevşehir’de ikincisi düzenlenen "2. Nevagrı 2023 Nevşehir Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı" bugün sona erdi.

14-17 Aralık 2023 tarihleri arasında Nevşehir Kapalı Pazar Yeri’nde düzenlenen fuara başta Nevşehir olmak üzere Ankara, İstanbul, Konya, İzmir, Çorum, Aksaray, Kayseri, Karaman, Niğde, Şanlıurfa, Aydın ve Trabzon gibi bir çok farklı ilerden gelen firmaların yeraldığı 100'ün üzerinde firma iştirak etti.

Fuar, tarım sektör temsilcileri, firmalar, otoriteler ve ziyaretçilerden tam not aldı. Fuara katılımcı memnuniyet oranı da %100'e yakın gerçekleşti.