AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün öncülüğünde, Merkez İlçe Başkanı Serhat Sonugelen, Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi, İl Başkan Yardımcısı Yüksel Berkay Örücü, Nar Belediye Başkanı Süleyman Özgün ve teşkilat mensupları, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi.

Teşkilat mensupları, kent genelinde engelli vatandaşların hanelerini ziyaret ederek hem moral verdi hem de akülü araç teslimlerini yaptı. Başkan Aygün, etkinlik sırasında yaptığı açıklamada, engelli hemşehrilerin hayatlarını kolaylaştırmak ve onların daha özgür, bağımsız hareket edebilmelerine katkı sunmayı amaçladıklarını belirtti.

"Her bir hemşehrimizin yüzündeki tebessüm, bizim için en büyük mutluluktur. Dezavantajlı tüm kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz." diyen Aygün, bu güzel hayra vesile olan hayırseverlere de teşekkür etti.

Ziyaretler sırasında engelli vatandaşlar ve aileleri, AK Parti Nevşehir teşkilatının gösterdiği ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Etkinlik, toplumsal dayanışma ve farkındalığın artırılması açısından da büyük önem taşıyor.