Nevşehir merkez Bahçelievler Mahallesi’nde yürütülecek altyapı çalışmaları nedeniyle geçici trafik düzenlemesine gidiliyor. Devlet Su İşleri (DSİ) 124. Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen Nevşehir İçmesuyu İsale Hattı 1. Kısım Projesi kapsamında bazı cadde ve sokaklar belirli süreyle araç trafiğine kapatılacak.

Proje çerçevesinde gerçekleştirilecek altyapı çalışmaları nedeniyle, Muşkara Caddesi ile Bahçeli Sokak, 14 Ocak 2025 tarihinden itibaren 15 gün süreyle araç trafiğine kapalı olacak. Çalışmalar süresince bölgede iş makineleri ve teknik ekipler tarafından yoğun bir çalışma yürütüleceği bildirildi.

Nevşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları adına bu süreçte belirlenen alternatif güzergâhları kullanmaları önemle rica edildi. Ayrıca trafik işaret ve yönlendirmelerine dikkat edilmesi gerektiği vurgulandı.

Yetkililer, içme suyu altyapısının güçlendirilmesini amaçlayan çalışmaların planlanan süre içerisinde tamamlanmasının hedeflendiğini belirterek, geçici trafik düzenlemesi nedeniyle vatandaşlardan anlayış beklediklerini ifade etti.

Altyapı çalışmaları tamamlandığında yolun yeniden araç trafiğine açılacağı ve bölgedeki ulaşımın normal seyrine döneceği bildirildi.