AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, ATO Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen, AK Parti aday tanıtım toplantısı öncesinde Akit TV'ye açıklamalarda bulundu.

Başkan Savran, Akit TV ekranlarında AK Belediyeciliği, hizmetleri ve yapacaklarını anlattı.

Yaklaşan yerel seçim sürecini değerlendiren Belediye Başkanı Savran açıklamasında; "Türkiye genelinde AK Parti Belediyeciliği diye bir kavram var. AK Parti, İstanbul Büyükşehir Belediyesinde Sayın Cumhurbaşkanımızın faaliyetlerinden sonra doğmuş bir parti. Dolayısıyla AK Parti belediyeciliğini başarabilecek, bu yükü kaldırabilecek adaylar gerekliydi. 31 Mart Yerel seçim sürecinde Türkiye geneli tüm Belediye Başkan adayları için çok ince elendi sık dokundu. Muhakkak ki son kararı Sayın Cumhurbaşkanımız verdi ama Genel Merkezimiz tüm bu faktörleri dikkate alarak, heyetler halinde çalışarak öncelikle halkımızın düşüncelerinide alarak bugünkü adaylar belirlendi. Süreçte şimdi de belirlenen adaylar açıklanıyor. Bu doğrultuda AK Parti olarak Türkiye Yüzyılında tüm Belediyelere talibiz” dedi.

Nevşehir olarak bizler "Hazırız, Kararlıyız'

Siyasetin halk için yapıldığını ifade eden Başkan Savran açıklamasında; "Biz bu kutsal göreve geldiğimiz ilk günden bu yana Nevşehirli hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda memleketimize hizmet için ve onların memnuniyeti için çalıştık ve çalışıyoruz. Çok şükür halkımız nezdinde de bu çalışmalarımızın karşılık bulduğunu görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Vatandaşlarımız kendisine yakın bulduğu samimi kendisine hizmet edeceğini düşündüğü çalışkan dürüst insanlara teveccüh ediyor ve o anlamda bir tavır ortaya koyuyor. Genel Merkezimiz ve Cumhurbaşkanımızda bunu dikkate alarak sadece Nevşehir'de değil birçok şehrimizde hatta tamamında çok titiz bir çalışma yürütüyorlar...

Bizler İl Başkanımız, Milletvekillerimiz ve tüm teşkilatlarımız olarak birlik ve beraberlik içerisinde halkımıza hizmet için var gücümüzle çalışıyoruz. Amacımız yerel seçimlerden hem AK parti olarak hem Cumhur ittifakı olarak hem Büyükşehirlerde hem şehirlerde hemde bütün ilçe ve beldelerimiz için seçimlerden büyük bir başarıyla çıkmak ve halkımızın layık olduğu hizmetleri onlara sunabilmek. Sonuç olarak eser ve hizmet siyaseti için, Türkiye Yüzyılı şehirleri için… Nevşehir olarak bizler "Hazırız, Kararlıyız' Rabbim bizleri Nevşehirli hemşehrilerimize mahçup etmesin. Birlikte şehrimizi layık olduğu daha güzel yerlere taşıyalım istiyorum" dedi.