Kulüp Başkanlığına Taner Demir'in seçilmesinin ardından takımdaki birçok bölgesini güçlendirmeyi hedefleyen Nevşehir Belediyespor Yönetimi ile teknik heyet transfer konusunda ortak hareket ediyor. Bu doğrultuda ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için harekete geçen Nevşehir Belediyespor, yaptığı transferleri kamuoyuyla paylaştı.

Temsilcimiz Nevşehir Belediyespor ara transferde; Kaleci Yakup Mert Çakır, Santrafor Osman Güraltunkeser, Orta saha oyuncusu Umut Sözen, defansif orta saha oyuncusu Mustafa Efe Kansız ile sol bek Bahadır Abdulkadir Yağız ve forvet Umut Tokdemir'le anlaştı. Bu isimlerin yanında altyapıdan da beş oyuncuyu kadrosuna kattığını açıkladı. 

Kulüpten yapılan açıklamada; 

"Titizlikle sürdürdüğümüz transfer çalışmalarını sonlandırdık. Transferlerimiz teknik ekibimizle istişarede bulunarak takımımızı, kadro kalitemizi güçlendirecek oyuncularla destekledik.

Takımımız genç kanat/forvet Osman GÜRALTUNKESER;

Tecrübeli orta saha/on numara Umut SÖZEN;

Genç ve dinamik ön libero Mustafa Efe KANSIZ;

Tecrübeli ve genç sol bek Bahadır YAĞIZ;

Genç ve donanımlı kaleci Yakup Mert ÇAKIR;

Genç ve dinamik Yunus TOPLU

ve gelişime açık, gelecek vaat eden yetenekli futbolcu kenar-(alternatif) forvet oyuncusu Umut TOKDEMiR ile anlaşmıştır."

Nevşehir Belediyespor ikinci yarının ilk maçını hafta sonu 21 Ocak  Pazar günü deplasmanda Tokat Belediye Plevnespor ile oynayacak.

Editör: Fikret Capacı