Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Nevşehir Belediyespor'un hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Sultanbeyli Belediyespor maçı öncesi Kırmızılı Beyazlı futbolculara Nevşehir'in sevilen esnaflarından iş insanı Mustafa Batmaz tarafından prim sözü verildi.

Batmaz daha sonra, takıma moral vermek amacıyla antrenmanı ziyaret ederek futbolculara baklava ikram etti.

Mustafa Batmaz FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında; "Bugünde şehrimizin takımına moral vermek amacıyla futbolcularımızın antrenmanlarını ziyaret ederek onlara baklava ikram ettik ve prim desteğinde bulunduk. Bu şehrin markasına ve armasına sevdamız sonsuz. Onlarla birlikte seviniyor onlarla birlikte üzülüyoruz. Takımımızı önümüzde çok zorlu bir maçlar zinciri bekliyor. Bu camianın bir parçası olarak bizlerede tam destek vermek düşüyor. İnşallah bu haftadan başlayarak kalan tüm maçlardan başarılı sonuçlar alırız" dedi.

Kulüpten yapılan açıklamada; "Sultanbeyli Belediyespor maçı öncesi, şehrimizin kıymetli esnaflarından Mustafa BATMAZ antrenmanımızı ziyaret etti. Oynayacağımız maç için pirim desteğini açıkladı. Kendisine desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.

3. Lig 4. Grup’ta yer alan Nevşehir Belediyespor, pazar günü 12. Hafta kapsamında İstanbul temsilcisi Sultanbeyli Belediyespor’u konuk edecek. Bu zorlu karşılaşma Pazar günü Nevşehir Gazi Stadı’nda oynanacak olan saat 14.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Mersin bölgesinden Burak Filik yönetecek. 

Sultanbeyli Belediyespor grup’ta oynadığı 10 maçta topladığı 10 puanla ligde 12. sırada yer alırken, temsilcimiz Nevşehir Belediyespor ise oynadığı 10  maçta 3 beraberlik 1 galibiyet ve 6 mağlubiyet alarak 6 puanla son sırada yer alıyor.

Nevşehir Belediyespor bu zorlu maçta 3 puanla tanışarak, sezonun ikinci galibiyetine ulaşmayı hedefliyor.

Nevşehir Belediyespor-Sultanbeyli Belediyespor

Yer: NEVŞEHİR GAZİ STADI

Tarih: 26.11.2023

Saat:14:00

HAKEMLER:

Burak Filik (Hakem)

Fatih Yüzbaşı (1. Yardımcı Hakem)

Mehmet Polat (2. Yardımcı Hakem)

Güney Güneylioğlu (Dördüncü Hakem)

Editör: Fikret Capacı