Ukrayna’dan Kapadokya’ya direkt uçuşlar yarın başlıyor...

Ukrayna Havayolları ile Kiev Merkezli GTH Travel grup Yönetim Kurulu Başkanı Artem Burko ve Kapadokya merkezli Stonepark Travel Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Büyükbaş’ın girişimleri sonucunda; 25 Mart- 30 Mayıs 2021 tarihleri arasında, Kiev / Nevşehir / Kiev direk uçuşlarında 4000'e yakın Ukraynalı misafirlerimiz geldikleri Kapadokya'nın muhteşem güzelliklerini yaşadılar. Aynı zamanda Kapadokya’nın tanıtımında da çok önemli rol üstlendiler.

Ukrayna'dan Kapadokya’ya turist yağacak

Stonepark Travel Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Büyükbaş, Ukrayna merkezli havayolu firması ile Kiev’den Nevşehir Kapadokya’ya direkt uçuşların yarın yeniden başlayacağını müjdeledi.

Konu hakkında FİB Haber Merkezine açıklamada bulunan Muzaffer Büyükbaş; "Gelen yoğun taleplere istinaden 30 Eylül-14 Aralık 2021 tarihleri arasında Nevşehir Kapadokya bölge turizmine cok büyük katkı sağlayacağına inandığımız tarifeli uçuşlarımız Perşembe ve Pazar olmak üzere haftada 2 uçuş Kıev / Nevşehir / Kiev olarak gerçekleşecektir. Bu dönemde Kapadokya bölgemizi 7000 civarında Ukraynalı misafirin doğrudan Nevşehir uçuşlarımızla ziyaret etmesi beklenmektedir. 

14 Ekim 2021 - 14 Kasım 2021 tarihleri arasında haftada 6 uçuş sayısına çıkacak olan tarifeli uçuşlarımız ;
Kiev / Nevşehir / Kiev
Odessa / Nevşehir / Odessa
Kharkiv / Nevşehir / Kharkiv

Olarak gerçekleşecektir. 

Kapadokya Turizmine çok büyük katkı sağlayacağına inandığımız direk uçuşların, yakın gelecekte diğer ülkelerden de yapılması beklenmektedir." dedi.