Yeni Mahalle Okul sokak Nevşehir Lisesi karşısındaki 5 Katlı apartman inşaatında cansız bedeni bulunan şahsın, ailesi tarafından aranan 30 yaşındaki İbrahim Gönenmiş'e ait olduğu belirlenirken, kesin ölüm nedeninin otopsi sonrası netlik kazanacağı öğrenildi.

Olay, Yeni Mahalle Okul sokak Nevşehir Lisesi karşısında yapımı devam eden 5 Katlı apartman inşaatında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, dün sabah saatlerinde 5 Katlı apartman inşaatının asansör boşluğunda hareketsiz bir şahsın yattığını gören işçiler, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.  Daha sonra olay yerine çağrılan Nevşehir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne (AFAD) bağlı arama kurtarma ekipleri asansör boşluğuna düşen şahsın cansız bedenine ulaştı. 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsın öldüğünü belirlerken, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüklerine bağlı ekiplerin yaklaşık 2 saatlik incelemesi sonrası cesedin İbrahim Gönenmiş (30), ait olduğu belirlendi. Cumhuriyet Savcısı'nında olay yerinde inceleme yapması sonrası şahsın cansız bedeni kesin ölümünün belirlenmesi için Nevşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayın intihar olup olmadığı araştırılıyor.