Derinkuyu Belediyesi’nin girişimleriyle başlatılan çalışmalarla Çevre yolu ile ilçe giriş çıkışları ışıl ışıl oluyor.

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Çevre yolunda yürütülen çalışmaları yerinde görerek bilgi aldı. Yetkili elektrik dağıtım şirketi tarafından ortaklaşa yürütülen çalışmaların kısa sürede tamamlanması bekleniyor.

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy FİB Haber merkezine yapmış olduğu açıklamasında; "Sürüş güvenliğini arttırılması, olası kazaların önüne geçilmesi için talebimiz ile gündeme alınan çevre yolu aydınlatma yapım işine başlanıldı." dedi.

Başkan Aksoy ;"MEDAŞ tarafından 10 Milyon TL ile ihale edilerek toplamda 5 km uzunluğundaki çevre yolunun tamamı ışıklandırılmış olacak.

Ayrıca bizlerden ve ilçemize yapılan yatırımlardan desteklerini hiç bir zaman eksik etmeyen il başkanımız Sn.Ali Kemikkıran ve Milletvekilimiz Sn.Süleyman Özgün ve Sn.Emre Çalışkan’a şahsım ve tüm hemşerilerim adına teşekkür ediyorum.

Katkılarından dolayı Medaş Genel Müdürü Erol Kaya’ya tüm yetkilerine teşekkür ediyorum.İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun." dedi.

Öte yandan Derinkuyu’da yapılan ışıklandırma çalışmaları vatandaşlar arasında da memnuniyetle karşılandı. Vatandaşlar Başkan Başkan Aksoy olmak üzere ışıklandırma çalışmalarında emeği geçenlere teşekkür etti.