Nevşehir Erkek Öğrenci Yurdu yönetimi ve temsilci öğrencileri, Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde Başkanlık Müftüsü olarak yeni görevine atanan Nevşehir İl Müftüsü Kazım Güzel’e veda ziyaretinde bulundu.
Gerçekleştirilen ziyarete; Nevşehir Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Ahmet Us, Müdür Yardımcısı Emrah Saygılı, Manevi Danışman Muhammed Enes Balkan ve temsilci öğrenciler katıldı. Ziyarette Gençlik Koordinatörü Ali Bilgili de hazır bulundu.
Gençlerden Müftü Güzel’e teşekkür
Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, Yurt Müdürü Ahmet Us, Manevi Danışman Muhammed Enes Balkan ve temsilci öğrenciler, Müftü Kazım Güzel’e Nevşehir’de görev yaptığı süre boyunca gençlere yönelik gerçekleştirdiği çalışmalar ve öğrencilere sunduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.
Müftü Güzel’in görev süresi boyunca gençlerle yakından ilgilendiğini ve öğrencilerin yanında olduğunu ifade eden heyet, kendisine yeni görevinde başarı ve muvaffakiyet dileklerini iletti.
Müftü Güzel’den öğrencilere başarı dileği
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanlık Müftüsü Kazım Güzel ise nazik ziyaretleri dolayısıyla Nevşehir Erkek Öğrenci Yurdu yönetimi ve öğrencilere teşekkür etti.
Güzel, gençlere eğitim hayatlarında başarı ve muvaffakiyet temennisinde bulundu.
Samimi sohbet ortamında gerçekleşen ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.







