Nevşehir Fırıncılar ve Unlu Mamuller Satıcıları Esnaf Odası’nın Olağan Genel Kurulu, 24 Mart 2026 tarihinde Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür Merkezi’nde, 5362 sayılı Esnaf ve Sanatkârlar Meslek Kuruluşları Kanunu kapsamında gerçekleştirildi.
- Caner Erdoğan Aday Olmadı, Başkanlık Mert Güner’e Emanet
Genel kurula; Nevşehir Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt, Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Bakanlık temsilcileri ve çok sayıda oda üyesi katıldı.
Seçim Tek Adayla Yapıldı
Toplantıda, önceden ilan edilen gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından seçimlere geçildi. Mevcut Oda Başkanı Caner Erdoğan’ın aday olmadığı genel kurulda, Mert Güner tek aday olarak seçime girdi ve üyelerin oylarıyla Nevşehir Fırıncılar ve Unlu Mamuller Satıcıları Esnaf Odası Başkanı seçildi.
Eski Başkana Teşekkür, Yeni Yönetime Başarı Dileği
Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı, yeniden aday olmayan Caner Erdoğan’a görev süresi boyunca yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Pınarbaşı ayrıca, yeni başkan Mert Güner ve yönetimine başarılar dileyerek görevlerinin hayırlı olmasını temenni etti.
Yeni Dönem Başladı
Gerçekleştirilen genel kurul ile birlikte Nevşehir Fırıncılar Odası’nda yeni bir dönem başlamış oldu. Başkanlığa seçilen Mert Güner’in önümüzdeki süreçte esnafın sorunlarına yönelik çalışmalar yürütmesi ve sektöre katkı sağlaması bekleniyor.











