İHH Nevşehir İnsani Yardım Derneği Başkanı Baki Öncel, Başkan Yardımcısı Ali Akarsu ve beraberindeki heyet 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla FİB Haber gazetemizi ziyaret etti. 

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Fikret Çapacı ile bir süre görüşen İHH Başkanı Baki Öncel, Nevşehir’de yaptıkları çalışmaları gazetecilerin desteğiyle kamuoyuna duyurduklarını belirterek, www.fibhaber.com'a ve çalışanlarına teşekkür etti.

Sosyal etkinliklerde de var olduklarını dile getiren Başkan Öncel, İnsani Yardım Vakfı olarak Yurt içinde ve yurt dışında yardım çalışmalarına devam ettirdikleriniher daim mazlumun yanında olduklarını söyledi.

Öncel açıklamasında; “İHH Yardım Vakfı Türkiye ve Dünya’ya önemli işler başarmıştır. İHH Yardım Vakfı çatısı altında bulunmaktan dolayı gururluyuz” dedi.

Sözlerinin sonunda FİB Haber. Com İnternet Gazetesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden Başkan Öncel, "Gönderdiğimiz hiçbir haberi geri çevrimeyerek her daim destek veren Çapacı ve Uysal nezdinde FİB Haber.com çalışanlarına da teşekkür ediyorum” dedi.

BASIN OLARAK HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ...

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal’da her zaman İHH'nın çalışmalarında yanlarında olduklarını ifade ederek, İHH Yardım Vakfı’na çalışmalarında başarılar diledi.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.