Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mesut Öner, Nevşehir'i ziyaret ederek Şube Başkanı Harun Öcal ile İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı'yı ziyaret etti.

Nevşehir İl Divan Toplantısı Öner’in Katılımıyla Gerçekleştirildi

Memur-Sen Nevşehir İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Genişletilmiş İl Divan Toplantısı, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mesut Öner’in katılımıyla gerçekleştirildi. 

Ardından Memur-Sen Nevşehir İl Temsilciliğini ziyaret eden Öner, il yönetimi, ilçe yönetimleri, üniversite yönetimi ve merkez ilçe kurum temsilcileri ile genişletilmiş il divanı toplantısı yaparak sendika çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Memur-Sen Nevşehir İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Harun Öcal, Sayın Genel Başkan Yardımcımız Mesut Öner'e ilimize ziyaretleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Var olsun teşkilat..." dedi.

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mesut Öner'de; "Memur-Sen Nevşehir İl Temsilcimiz ve Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanımız Sn. Harun Öcal'ı ve yönetimini ziyaret ederek çalışmalarında muvaffakiyetler diledik. Akabinde Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şubemiz Genişletilmiş İl Divan Toplantısı’nda lider kadromuzla bir araya gelerek gündeme dair değerlendirmelerde bulunduk. Programın düzenlenmesinde emeği geçen Nevşehir Şube Başkanımız Sn. Harun Öcal başta olmak üzere Yönetimine ve katılım sağlayan tüm lider kadromuza teşekkür ediyoruz." dedi.