Nevşehir Valisi Ali Fidan başkanlığında, Valilik toplantı salonunda ilgili kurum yöneticileri ve amatör spor kulübü yöneticilerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine dair kanun gereğince, ilimizde spor alanlarında yapılacak spor müsabakalarının güvenliğinin sağlanmasına ilişkin önlemleri gözden geçirmek için bir araya gelinen toplantıda Vali Fidan, vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamı içinde gittiği müsabakaları zevkle ve güvenli bir şekilde izlemesinin kendilerinin en önemli önceliklerinden bir tanesi olduğunu belirtti.

Nevşehir Valisi Ali Fidan, huzur kenti ilimizde yeni sezonun sporun ruhuna yaraşır bir şekilde tamamlanması için ilgili tüm kurumların koordinasyon içerisinde görevlerini titizlikle yerine getirdiklerini belirterek, 2023 – 2024 sezonu içerisinde yapılacak müsabakalarla ilgili alınması gereken tedbirlerin müsabaka öncesi, esnası ve sonrasını kapsayacak şekilde titizlikle uygulandığını ifade etti.

İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, yapılan sunumun ardından gündeminde bulunan maddelerin görüşülüp karara bağlanmasıyla sona erdi.