Milliyetçi Hareket Partisi’nde de belediye başkanlığı ve meclis üyeliği için adaylık başvuruları başladı. MHP Genel Merkezi’nin belirlediği takvime göre başvuru süreci 15 Aralık’a kadar devam edecek.

31 Mart 2024’te düzenlenecek yerel seçimlere aylar kala, siyasi partilerde de seçim hareketliliği artarak devam ediyor. AK Parti’nin ardından Cumhur İttifakı üyelerinden Milliyetçi Hareket Partisi’nde de aday adaylığı başvuru süreci başladı.

Belediye başkanlığı, il ve ilçe meclis üyeliği için başvuru süreci başlarken, Genel Merkez tarafından belirlenen takvime göre aday adayları 13 Kasım-15 Aralık tarihleri arasında aday olmak istedikleri görevler için başvurularını yapacak.  Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlıkları için başvurular genel merkeze yapılırken, il ve ilçe meclis üyelikleri için ise partinin il ve ilçe başkanlıklarında başvuru alınacak. Başvurular için herhangi bir ücret alınmayacak.

Cafer Soylu, MHP Nevşehir İl Başkanlığına giderek MHP'den Karapınar Belediye Başkanlığına aday adaylığı başvurusunda bulundu.

MHP Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu; "Milliyetçi Hareket Partisi Karapınar Belde Belediye Başkan Aday Adaylığı için İl Başkanımız Adnan DOĞU'yu ziyaret eden Aday Adayımız Cafer SOYLU'ya çıkmış olduğu  bu süreçte  İl Başkanlığı olarak başarılar dileriz." dedi.

Editör: Fikret Capacı