MHP Grup Başkanvekili ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, Çat beldesinde hamur açıp gözleme yaptı, hemşehrileriyle aynı sofrada buluşarak samimi sohbetler gerçekleştirdi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir’in Çat beldesinde hemşehrileriyle bir araya geldi. Hamur açıp gözleme yapan Kılıç, vatandaşlarla aynı sofranın etrafında buluşarak keyifli sohbetlere katıldı.
Ziyarette Kılıç’a MHP Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu, İl Başkan Yardımcısı Ali Ertosun, Merkez İlçe Başkanı Serkan Oduncu, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Ali Kocatürk ve Çat Belediye Başkanı Zübeyir Kalay eşlik etti.
Çat’ta gönül sofrası kuruldu
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti paylaşan Filiz Kılıç, Çat’ta güne hamur açarak başladıklarını belirterek hemşehrileriyle birlikte gözleme yaptıklarını ve aynı sofrada sohbet ettiklerini ifade etti.
Kılıç, buluşmaya ilişkin paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
“Güne Çat’ta, hamurun başında başladık.
Hamuru birlikte açtık, gözlemelerimizi birlikte yaptık, hemşehrilerimizle aynı sofranın etrafında güzel sohbetlere koyulduk.
MHP Nevşehir İl Başkanımız Adnan Doğu, İl Başkan Yardımcımız Ali Ertosun, Merkez İlçe Başkanımız Serkan Oduncu, Merkez İlçe Başkan Yardımcımız Ali Kocatürk ve Çat Belediye Başkanımız Zübeyir Kalay ile birlikteydik.
Bazen bir hamurun başında, bazen bir çay sohbetinde… Gönüller bir olsun, muhabbetimiz eksik olmasın.”
Çat’ta gerçekleşen buluşma, hemşehrilerle bir araya gelmenin ve yöresel kültürün sıcaklığını paylaşmanın güzel bir örneği oldu.













